0613602181 info@nijewij.nl

Voor collega’s

Intercollegiaal (nieuw)

Iedere therapeut kent het wel, je hebt altijd wel een cliënt waarmee je vast loopt. Na een aantal consulten leek er verbetering in de zaak te zitten, je hebt voor je gevoel elke steen omgekeerd en het probleem goed in kaart gebracht. En toch krijg je de cliënt niet op de rit. Iets gaat niet goed, maar wat?

Het kan dan heel effectief zijn om een andere therapeut naar de zaak te laten kijken. Twee paar ogen zien niet alleen meer dan 1, maar een frisse blik geeft vaak ook hele nieuwe inzichten.

Steeds vaker word ik door andere therapeuten ingehuurd om een ingewikkelde casus met frisse blik te bekijken, te beoordelen en advies te geven. Daarom heb ik besloten om dit, naast het behandelen van cliënten, als dienst aan te gaan bieden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst vraag je toestemming aan je cliënt om de zaak door een derde persoon te laten bekijken.

Daarna draag je het hele dossier, dus de anamnese, alle uitslagen en jouw ingezette interventies en het resultaat daarvan aan mij over. Ik bestudeer de hele casus en zal voor aanvullende informatie contact opnemen met de behandelaar. Ik neem zelf nooit rechtstreeks contact op met de cliënt.

Na het doornemen zal ik mijn bevindingen verwerken in een verslag met daarbij ook de aanbevolen interventies. En daarna hebben we nog een eenmalig terugkoppel moment om te beoordelen of de interventies resultaat hebben geboekt en/of eventueel bij te sturen.

Kosten van dit traject bedragen €199 (i.v.m. KOR breng ik geen BTW in rekening).

Praktijk NijeWij
Lemsterweg 30A
8313 RC  Rutten
info@nijewij.nl

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met mij op

Nije Wij
Lemsterweg 30A
8313 RC Rutten
E: info@nijewij.nl

M: +31 613602181

KvK: 70459533