0613602181 info@nijewij.nl

NijeWij tarieven

NijeWij tarieven

Voor onze eerste afspraak stuur ik je via de mail een bevestiging en een aantal vragenlijsten. Deze lijsten helpen mij een duidelijk beeld te krijgen van jouw klachten, de eventuele onderliggende oorzaken en, heel belangrijk, jouw hulpvraag. Ik wil graag weten wat je precies van mij verwacht zodat we dit goed kunnen afstemmen met mijn capaciteiten.

Deze lijsten ontvang ik graag uiterlijk één week voor onze afspraak ingevuld retour zodat ik me kan voorbereiden.

Het eerste consult duurt zo’n anderhalf tot twee uur hierin bespreken we uitgebreid de vragenlijsten en brengen we de hulpvraag in kaart. De vervolg consulten duren een half uur tot een uur. Verderop in het traject is er ook een mogelijkheid tot een telefonisch consult van maximaal 15 minuten. Dit telefonisch consult kan ook gebruikt worden voor het stellen van vragen.

Mijn tarief is €60,50 per uur.

Intake

120 minuten

€121,00

Vervolgconsult

60 minuten

€ 60,50

Vervolgconsult

30 minuten

€ 30,25

Telefonisch vervolgconsult

15 minuten

€ 10,00

Niet alle supplementen en gezichts- en/of huidverzorgingsproducten zijn op voorraad, ik bestel deze zo snel mogelijk. Het kan dan later op afspraak bij mij worden opgehaald, ik kan ze laten bezorgen of ik kom ze zelf bezorgen. Uiteraard krijg je bij alle producten uitgebreide uitleg en instructie.

Het consult en de suppletie en/of verzorgingsproducten kan via pin of contant worden betaald.

NijeWij is geregistreerd bij de NIBIG onder nummer 529355 en aangesloten bij een klachten- en geschillencommissie.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering is afhankelijk van de polis en de voorwaarden. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met mij op

Nije Wij
Lemsterweg 30A
8313 RC Rutten
E: info@nijewij.nl

M: +31 613602181

KvK: 70459533